Nu ik zelf deze eiersalade maak voor op toastjes of op lekker dik boerenbrood heb ik nooit meer een salade in de winkel gekocht.
Soms maak je hele simpele dingen niet zelf omdat je ooit een keer bedacht hebt dat het veel werk is om het te maken.
Dit is dan ook weer zo’n recept waarbij ik na tien minuten in de keuken te hebben gestaan bij mijzelf dacht waarom heb je dit nooit eerder zelf gemaakt?
Bij deze een makkelijk recept voor een eiersalade die niet alleen maar uit mayonaise en eieren bestaat.
Wat heb je nodig;
6 eieren
100 ml kwark
2 eetlepels mayonaise
2 kleine rode uien fijn gesneden
10 radijsjes in kleine dunne plankjes en door 2 gesneden.
2 theelepels kerrie poeder (of naar smaak)
1 theelepel honing
zout en peper naar smaak
Flinke hand gesneden bieslook of tijm
- Laat de eieren in kokend water koken voor ongeveer 5 minuten.
- Maak de dressing door alle ingredienten in een kom door elkaar te roeren.
- Haal de eieren van het vuur en laat ze schrikken onder koud water.
- Zodra de eieren zijn afgekoeld pel je ze en snijd je de eieren fijn.
- Doe de eieren in de kom bij de dressing en schep alles goed door.
- Strooi de gesneden bieslook of tijm over de salade.