Deze pannenkoekjes zijn koud ook erg lekker dus makkelijk om als lunch of tussendoortje mee naar je werk te nemen of voor de kinderen in hun bakje mee naar school.
Je kan in het beslag kwa groenten en kruiden doen wat jezelf lekker vind.
Wat heb ik gebruikt;
200 gram maïs met vocht uit blikje
80 gram spelt bloem
150 gram hüttenkäse
Klein handje gesneden peterselie
1 fijn gesneden rode ui
1 ei
peper en zout naar smaak
- Meng alles goed met elkaar en breng het beslag op smaak met peper en zout.
- Verwarm de koekenpan met een beetje olijfolie
- Schep met een lepel het beslag in de pan, ik heb kleine pannenkoekjes gemaakt maar je kan ook een grote maken.
- Zodra de pannenkoekjes mooi goud bruin zijn aan beide kanten zijn ze klaar.
Dit recept is geïnspireerd op een recept van Jamie Oliver.
Ook lekker om een grote pannenkoek te maken en te eten met een lekkere salade.